top of page

LPG STHLM

BY HEALING ANTARATMA

BOKA BEHANDLING HÄR
Avkopplande ljus

LPG ALLIANCE 100% naturlig bindvävs massage för kropp & ansikte

Vad är LPG?

LPG används i hela världen sen 30 år tillbaka för behandlingar av både kropp och ansikte inom skönhet, sport och hälsa. LPG är naturlig bindvävs massage, genom att använda ett vakuum sug och massage, masseras bindväven på djupet och förbättrar hudens kvalité och vi kan forma kroppen.

På vår klinik arbetar vi idag med marknadens mest avancerade maskin LPG Alliance Medical


LPG Endermologie innebär mekanisk cellstimulering och utvecklades först inom sjukvården för att bearbeta skadad vävnad och muskler och ge snabbare läkning och återhämtning.

Behandlingarna är behagliga, lugnande och kan ge synliga resultat efter endast tre behandlingar. Vi rekommenderar mellan 14-20 behandlingar för bästa önskade resultat. Från person till person kan det räcka med färre behandlingar men också behövas fler behandlingar än vad vi rekommenderar. 

LPG behandlingar ökar lymfdränage, förbättrar återhämtning i musklerna och ökar prestation. Effektiv före träning då vi stimulerar och värmer upp muskler. Effektiv efter träning då vi kan lindrar träningsvärk, dränera och bidra till snabbare återhämtning.

LPG är också effektiv på problematik som envisa fettdepåer, celluliter, lös hud efter viktnedgång, dubbelhaka, svullnad, smärta, anti-aging i både kropp och ansikte, ärr, muskelspänningar och fibromyalgi med mera.

Vem kan göra behandlingarna?

Både män och kvinnor kan göra behandlingarna. Då metoden är en helt mekanisk cellstimulering som bara stimulerar och aktiverar kroppens egna processer så är den helt utan risker. LPG funkar som behandling för alla som tål massage, bindvävsmassage och lymfmassage. 

Ansiktsbehandling med LPG

  • Reducerar och förebygger ålderstecken.

  • Ökar lyster och cirkulation.

  • Stramar upp och lyfter.

  • Minskar dubbelhaka och svullnad.

  • Lyfter ögonlock.

  • Stimulerar elastin och kollagen som ökar fasthet och elasticitet.

  • Minskar porstorlek.

Tillval till din magiska LPG behandling
Kemisk peeling
Kollagen sheet mask

Naturliga skönhetsmodeller
Body Conscious_edited_edited.jpg

LPG FÖR KROPPEN

LPG är effektiv massage mot cellulitbehandling och fettreducering. Med hjälp av maskinens högteknologiska teknik får du ett naturligt lyft och uppstramning av huden. Då vi stimulerar på djupet hela vägen ner i bindväven samt lymfsystem hjälper vi också kroppen att starta igång vårt egna naturliga dränage system, därför hjälper vi kroppen att att detoxa ur toxiner och slagg.

bottom of page